“ONE&ОNLY” ПОРТОНОВИ ЗАПОШЉАВА 250 СЕЗОНАЦА

“Оne&Оnly” Портонови најавио је ширење свог тима у сусрет овогодишњој љетној сезони.

Конкурс је отворен за 250 сезонских позиција, које заинтересованим кандидатима нуде прилику да своју каријеру развијају у инспиративном, интернационалном окружењу – у првом “Оne&Оnly” ризорту у Европи.

-Ми не нудимо само посао – ми нудимо каријеру. Желимо да наше колеге постижу и своје личне циљеве док заједно радимо на колективним. Зато улажемо у њих нудећи персонализоване програме обуке, посвећени стварању културе која мотивише, надахњује и изазива иновације. Кроз стално учење и рад у интернационалном окружењу, наши запослени ће имати прилику да свакодневно напредују у свом послу, са заједничким циљем – пружити госту најбољу услугу и допринијети подизању стандарда квалитета у туризму у Црној Гори, казао је Кристијан Фумадо, генерални менаџер ризорта.

Почетак радног ангажмана планиран је за април 2022. године, а поред интернационалног и инспиративног амбијента за рад, запосленима ће бити омогућене разне повољности.

Конкурс је отворен од средине јануара до средине фебруара 2022. године, кандидати CV могу послати на [email protected], а више информација могу добити путем броја +382 67 073 048.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here