Олимпијске наде – „Јадран“ домаћин у Требињу

Од  сутра до недеље (9. – 11. децембра) у Требињу ће бити одигран ватерполо турнир Олимпијске наде за играче рођене 2011. и млађе. Домаћин турнира је „Јадран“, који је у циљу сарадње и афимације ватерпола у региону, у договору са представницима Ватерполо клуба „Леотар“ и управом Јавне установе Базени Требиње, уступио организацију Требињцима.

На турниру учествује 12 екипа које су подијељене у двије групе. У групи “А” су: „Јадран“ (Херцег Нови), „Јадран“ (Сплит), „Акватик Верде“ (Подгорица), „Будва“, „Никшић“ и домаћи „Леотар“ (Требиње). У групи Б су: „Младост“ (Бијела), „Раднички“ (Крагујевац), „Приморац“ (Котор), „КПК“ (Корчула), „Будућност“ (Подгорица) и „Морнар“ (Сплит).

„Јадран“ сутра ујутру игра са домаћим „Леотаром“, послије подне са екипом „Акватик Верде“, у суботу са „Будвом“ и сплитским „Јадраном“, а у недељу прије подне са екипом „Никшића“. „Младост“ сутра у првом колу ига са „Морнаром“, увече са „Радничким“, у суботу прво са „Приморцем“ па увече са екипом „КПК“, а у последњем колу у недељу са „Будућности“.

У недељу послијеподне на програму су утакмице за пласман.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here