Огромно интересовање за“Сан о Боки“ у Позоришту на Теразијама

Након гостовања у Требињу, половином марта, херцегновски мјузикл „Сан о Боки“ вечерас (петак, 15. април) ће бити одигран и у Позоришту на Теразијама.
Ова представа је мјузикл у четири слике, са оркестром на бини, мноштвом ликова, динамичном и веселом причом, плесним нумерама и са много познатих домаћих, страних као и специјално компонованих пјесама. У продукцији НВО “Бруна”, по сценарију Петра Пејаковића, у режији Пеђе Ристића, дух старог Херцег Новог и неких љепших времена на сцени је оживјело више од 20 актера.

Сви су веома узбуђени пред вечерашње играње у Београду, а о интересовању публике најбоље говори податак да су све карте за „Сан о Боки“ давно распродате, казала је за РТХН продуцент Мирела Шћасни.

-Атмосфера је добра, захуктава се, и једва чекамо вечерашњу представу. Карте су распродате још прошле недеље, упорно се тражи карта више, успјели смо чак да добијемо и пар „гратиса“, али и то је све нестало, тако да ће ово бити јако успјешно гостовање.

На Балкану нема већег позоришта посвећеног мјузиклима од Позоришта на Теразијама, што додатно даје на значају овом гостовању. У ансамблу се осјећа позитивна трема, а проблеме рјешавају у ходу.

-То је велика одговорност па има мало треме, али ја вјерујем да ће, када стану на сцену, све тећи „као по лоју“, као и до сада. Само да нас послуже техника и нова сцена, која је заиста као бродвејска. Она има разне могућности, али то исто изискује нека нова рјешења и прилагођавања. Свака сцена има неки свој проблем, који мора да се ријеши. Нажалост, овога пута нису са нама наши драги Аргентинци Бјанка и Лукас, и заиста ће фалити њихова енергија на сцени, али на неки други начин ћемо успјети да превазиђемо и тај проблем.

По повратку из Београда, “Сан о Боки“ се враћа на сцену дворане „Парк“, гдје ће 18. априла бити одигран у оквиру 27. Херцегновских априлских свечаности.
-Ово ће бити заиста напорно путовање, јер јуче смо кренули, сутра се враћамо, а дан након тога наступамо на ХАПС-у. Радујемо се и том наступу, ипак је то наш град и наш ХАПС који исто има значајан реноме, тако да једва чекамо и ово играње, поручила је Шћасни.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here