Одржан концерт домаћих бендова у част Дана Општине

У оквиру програма Нови видици у част Дана града, пред пуним амфитеатром Херцегновског позоришта одржан је концерт домаћих бендова Парампашчад и Џек Лупино. На репертоару су се нашле обраде свјетских поп и рок хитова, као и ауторске нумере.

Солистикиња бенда Џек Лупино Ива Ћулафић одушевила је публику својим наступом и гласом, јер уз академско образовање посједује и породични таленат.

-Мислим да је таленат насљедан, потичемо из музичке породице. Бавимо се музиком од малих ногу и мислим да се тај рад “чује”, казала је Ћулафић.

Премда свирају значајан број обрада, фронтмен групе из Будве Небојша Ћулафић истиче да пјесме музичке легенде Дина Дворника заузимају посебно мјесто у њиховом репертоару. 

-Волимо фанк и свирамо ту врсту музике и то нам лежи. Наше пјесме су мало више у поп маниру и електро року, али биће и фанка, објашњава Небојша.

Стефан Пантовић, фронтемем бенда Парампашчад је казао да, иако производе психоделични звук, суштина њихових пјесама је љубав. У наредном периоду каже Пантовић припремају други албум на којем ће пјесме више одисати љубављу, јер је, по његовим ријечима, све мање љубави у данашњем времену.

Организатор концерта је организацији Секретаријат за културу и образовање, у сарадњи са Јавном установом културе Херцег фест.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here