Одлична сезона плаво-жутих на понос Херцег Новом

Убједљивом побједом резултатом 108:61 против КК Миленијум, у последњем колу 1. А МЦКЛ, КК Приморје 1945 завршило је сезону на четвртом мјесту, са само два бода мање од првопласиране Сутјеске.

Плаво-жути су током цијеле сезоне најављивали борбу за врх табеле и на томе истрајали, а исти циљеви клуба ће се пренијети и на следећу сезону, поручују из новског прволигаша.

– Честитам мојим момцима на овој побједи, али и на фантастичној сезони, можда најбољој у историји клуба. Поред њих, велико хвала сарадницима у оквиру стручног штаба, предсједнику клуба Жељку Рогановићу, као и спонзорима без којих све ово не би било могуће. Имали смо и подршку града, а надам се да ће клуб имати и већу подршку са трибина у наредним сезонама. Мислим да су момци то заслужили резултатима у овој сезони, 18 побједа у 24 утакмице није мала ствар. Лига је много јака, а следеће сезоне ће бити још јача. Борили смо се са финансијски много јачим екипа од нас и били доста успјешни у томе – казао је шеф стручног штаба КК Приморје 1945, Данило Павићевић.

Како је додао, амбиције клуба да буде у врху црногорске кошарке од сада ће бити константне.

– Сви играчи, стручни штаб и управа КК Приморје 1945 поносни су на један од најбољих резултата у историји клуба и херцегновске кошарке. Као клуб који ће идуће године прославити 80 година постојања и који има своју историју у животу Херцег Новог, радујемо се новим побједама за град који заслужује да има представника у врху црногорске кошарке који ће га представљати часно, борбено и достојанствено – поручују из КК Приморје 1945.

Плаво-жути су ове сезоне играли у саставу: капитен Слободан Миљанић, Дејан Бјелић, Веселин Ковачевић, Петар Драговић, Адам Дворски, Александар Булатовић, Цхарлес Ланг, Драгоје Ђоковић, Милош Николић, Никола Гленџа, Симеон Киркланд, Новак Обрадовић и Владимир Илић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here