Одбојкашице Херцег Новог вечерас играју за дуплу круну

Одбојкашице Херцег Нови

Одбојкашице Херцег Новог које бране титулу су само корак да освоје другу титулу првака Црне Горе. У трећој утакмици финала Play off вечерас од 19 часова  у Спортском центру Игало, играће са одбојкашицама Луке Бар.

Подсјећамо, да је екипа тренера Милорада Крунића повела је са 2:0 у финалној серији и с обзиром на овогодишње резултате, гдје није изгубљен ни сет реално је очекивати да овај састав до титуле стигне у три утакмице.

Херцег Нови је у суботу вече славио у гостима против екипе Луке Бар – 3:0 (25:20, 25:21, 28:26), на тај начин повео са 2:0 у серији, која се игра на три побједе.

Осим у трећем сету, који су гошће добиле на разлику тријумф је био више него убједљив. На крају, најбоље у побједничком тиму биле Дијана Вуковић дјевојка из Бара, која се у наредној сезони враћа у родни град и Дарија Чабоненко са по 14 поена, пратила их је Марија Вонгова са 8 и Диана Балаи са 6,Ралиста Василева 5, Марија Тушевљак 2 и Оксана Јакушина 1 поен. Екипа Луке Бар имала је 27 грешака. У екипи Луке Бар боље од осталих биле су Кристина Божовић са 10, Душанка Петровић и Алеска Викторија по 8, Тијана Никезић 7 и Тијана Крута 4 поена.

Екипа Херцег Нови имала је 30 грешака.

Трећа утакмица у серији на програму је вечерас од 19 сати у Спортском центру Игало. Из управе шампионског тима Херцег Нови позивају навијаче да им се у што већем броју придруже да им помогну да се стигне до нове титуле.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here