Одбојкашице Херцег Новог убједљиве против Рудара

У првој утакмици 13. кола Супер лиге за одбојкашице синоћ је у СЦ Игало првак и лидер Херцег Нови рутински наставио серију успјешних резултата на домаћој сцени. Екипа Милорада Крунића била је убједљива и славила 3:0 (25:17, 25:9 25:16) против новог члана Супер лиге, екипе Рудар из Пљеваља.

У побједничкој екипи блистала је капитен Ралитса  Василева са 13 поена. Пратила је Дијана Вуковић са 11, док су остале поене за Херцег Нови освојиле: Дариа Чабоненко и Марија Воногова по 9, Оксана  Јакушина 8, Диана Балаи 5, Тијана Тврдишић 2 и Николина Лисичић један поен. Екипа Херцег Новог имала је 16 грешака.

У екипи  Рудара запажен учинак имале су Кристина Газдић, Ливија Буено и Јасмин Да Силва са по 5 поена. Екипа Рудара имала је 17 грешака.

У дербију кола Лука Бар у градском дуелу побједила је Галеб 3:1. У наредном 14. колу Херцег Нови у суботу гостује екипи Јединства из Бијелог Поља.

У последњој утакмици 13. кола у бокељском дербију који је уједно и дерби зачелја, одбојкашице Албатроса  сутра гостују у Тивту екипи Академије.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here