Одбојкашице Херцег Новог прижељкују други Куп Црне Горе

Завршница финала Купа за одбојкаше и одбојкашице  биће одржана сутра  у Бијелом  Пољу. За љубитеље одбојке у Херцег Новом  у центру пажње је сусрет одбојкашица  Херцег Новог и Луке Бар. Трофеј најбољег у Купу брани тим Милорада Крунића.

-Сигуран сам да ће ово бити празник одбојке. Ривал у борби за нови трофеј  је екипа коју смо два пута побиједили у току ове сезоне у борби за бодове у првенству. Свјесни смо да је Куп специфично такмичење. Дешавају се изненађења,  а ми ћемо покушати сутра да  добијемо и ову утакмицу. Фокусираћемо се на игру и прижељкујемо други узастопни трофеј у овом  такмичењу. Надамо се да ћемо бити мирни, рекао је за наш портал тренер Милорад Крунић

-Другу годину играмо финале Купа и фаворити смо. Мислим да ћемо финале одиграти на највишем нивоу и да ћемо дати све од себе да освојимо први трофеј у сезони. У јако смо добром ритму и атмосфера у тиму је одлична, рекла је на конференцији за новинаре у Подгорици  капитен Херцег Новог, Бугарка  Ралица Василева.

 -Драго ми је да смо у финалу Купа, то је донекле и традиција. Напорно смо тренирале у претходном периоду, добро смо се спремале. Млада смо екипа и жељна доказивања, надам се да ћемо то показати у финалу. Настојаћемо да у утакмицу против Херцег Новог уђемо максимално фокусиране, како бисмо искористиле сваку шансу која нам се укаже. Ривал је искуснија и квалитетнија екипа од нас. Сигурна сам да борба неће изостати и да ће љубитељи одбојке у Бијелом Пољу уживати”, казала је капитен Луке  Бар Душанка Петровић.

У финалу 18. Купа Црне Горе у конкуренцији одбојкашица играће Херцег Нови и Лука Бар од 17 часова, док ће три сата касније у финалу за одбојкаше играти Јединство и Будва.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here