Одбојка: Моћ лидера у Бару

Foto: Arhiv kluba

У првој утакмици последњег 18 кола Супер лиге за одбојкашице у Бару јуче  није било изненађења.

Лидер „Херцег Нови“ побједио је екипу домаћег „Галеба“ максималним резултатом 3:0 по сетовима 25:14, 25:22, 25:17 и завршио лигашку сезону са максимална (54 бода) и без изгубљеног сета.И у Бару као и у току цијеле сезоне дјевојке тренера Милорада Kрунића су показале моћ. Једину неизвјесност меча донио је други сет али осим мало неизвјесносту у том дијелу игре домаће шампионке су остале немоћне против лидера који је своју обавезу брзо завшио за минут више од сат времена.

Најефикаснија у побједничком тиму била је Дијана Балаи са 16 поена. Слиједиле су је Дарија Чабоненко са 14, Анастасија Бекхтерева са 9, Јелена Станимировић 8, Сара Најдич 4, Милена Бурзановић, Марија Тушевљак 3 и Полина Лиутикова 1 поен. Екипа „Галеба“ имала је 17 грешака. Kод домаћих Теодора Чавић је освојила 10, а Kорота Ричардс и Андреја Лаковић по 8.поена

Вечерас су на програму преостале четири утакмице последњег 18 кола, а у другом новско –барском дербију од 19 сати у Спортском цeнтру Игало играју „Албатрос „ – „Лука Бар“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here