ОДБОЈKА: „ХЕРЦЕГ НОВИ“ БЕЗ ИЗГУБЉЕНОГ СЕТА ЧУВА ВРХ

Утамицама трећег круга Друге лиге за одбојкашице завршена је јесења сезона у Другој лиги. Екипа “Херцег Нови” је у Спортском центру Игало била домаћин групе “Е” у којој су играли још “Будва” и “Гимназијалац 2”.

Одбојкашице “Херцег Новог” побједиле су: “Будву” 3:0 (25:6, 25:11, 25:13) и “Гимназијалац 2” 3:0 (25:7, 25:12, 25:4 ).
Екипа Сање Јововић је у првом дијелу првенства постигла свих шест побједа без и једног изгубљеног сета.

Труд се исплатио, а заједнички циљ је повратак у Прву лигу, истиче играчица Бојана Милићевић.

-Осјећај је сјајан.Све што смо радиле у последња два мјесеца се исплатило.Подигли смо игру на највећи могући ниво.На сва три турнира приказали смо добру игру. Успјевали смо увијек да стекнемо предност коју смо до краја одржавали, као и сетове у нашу корист.На сваки меч идемо са жељом да побједимо, тако ће бити и на наредним утакмицама на прољеће. Борићемо се до краја. Циљ је пласман у Прву лигу. Биће тешко у борби за тај циљ, али вјерујем у себе и моје саиграчице и очекујем да ће се у Другој лиги играти добра одбојка читаве сезоне. Циљ је већи ранг, желимо да ОЖK “Херцег Нови” вратимо тамо гђе му је и мјесто – у Прву лигу. Даћемо све од себе да у томе и успијемо, рекла је за наш портал Бојана Милићевић.

До убједљиве титуле првака јесењег дијела првенства су стигле:Нина и Нађа Петровић, Ивана Драговић,Николина Малишић, Александра Гаврановић,Ива Kоњевић, Александра и Анела Сенић,Бојана Милићевић,Јелена Kапор, Елена Банићевић, Лидија Ђуричић и Марина Јовановић. Тренер Сања Јововић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here