Од следеће седмице наставак реконструкције Шеталишта Пет Даница

Реконструкција Шеталишта Пет Даница, у оквиру Друге фазе – односно на потезу од хотела Палмон беј до некадашњег ресторана „Галеб“, почеће наредног понедјељка. Око Омладинског парка у Игалу, уз који ће се изводити радови, биће постављена заштитна ограда током сутрашњег дана.

Из Агенција за изградњу и развој Херцег Новог напомињу да је динамиком радова предвиђено да се са пројектом реконструкције шеталишта настави током овог мјесеца, те да ће се радови изводити у неколико фаза, односно кроз четири зоне у којима ће се радити етапно.

Подсјећамо, пред почетак туристичке сезоне завршена је реконструкција дијела Обале Николе Ковачевића испод Института и Титове виле.

Средства за реконструкцију дијела шеталишта у Игалу опредијељена су капиталним буџетом Владе Црне Горе и Уговором о реализацији потпрограма потписаним између тадашње Управе јавних радова и Општине Херцег Нови. Израда пројектне документације, расписивање тендера за избор извођача и избор надзора били су обавеза Општине. Општина Херцег Нови крајем прошле године потписала је уговор о реконструкцији шеталишта у Игалу, на потезу од Титове виле до центра „Галеб“, укупне вриједности око 3,5 милиона еура.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here