Објављени конкурси: За мастер 1 760, а специјалистичке 1 516 мјеста

Фото: Универзитет Црне Горе Фб

Управни одбор Универзитета Црне Горе расписао је данас конкурсe за упис на специјалистичке и мастер студије (120 ЕЦТС). За мастер студије које се финансирају из Буџета предвиђено је 760 мјеста и 1.516 за самофинансирајуће студије.

Пријава на конкурс за оба нивоа студија се подноси сутра, 28. септембра студентској служби организационе јединице, у оквиру радног времена те службе.

За упис на буџетске мастер студијске програм, кандидати су дужни да положе пријемни испит за све студијске програме мастер студија, који ће бити организовани 29 и 30. септембра 2023. године. Распоред полагања пријемног испита биће истакнут на огласној табли и интернет страници организационе јединице.

Услови, критеријуми и поступак уписа на оба нивоа студија ближе су уређени правилницима који су објављени ина интернет страници Универзитета Црне Горе, као документи под називом: Правилник о условима, критеријумима и поступку уписа у прву годину мастер студија  Универзитета Црне Горе  и Правила студирања на постдипломским студијама.

Упис кандидата и издавање увјерења обавиће се закључно са 4. октобром 2023. године, према распореду организационих јединица.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here