НТО: ВАКЦИНИШИ СЕ И ОСВОЈИ НАГРАДУ

Национална туристичка организација Црне Горе мотивише младе из старосне групе од 18 до 29 година да се вакцинишу против вируса КОВИД 19 путем сета наградних игара на друштвеним мрежама.

Правила прве наградне игре на друштвеној мрежи Инстаграм, која почиње данас и трајаће до 02.августа, су сљедећа:

1.      Вакциниши се у периоду трајања наградне игре и том приликом направи селфи фотографију са неког од пунктова за вакцинацију у Црној Гори

2.      Постави селфи фотографију са вакцинације на свом личном профилу, који током трајања наградне игре мора бити јаван, уз употребу хаштага #иамваццинатедмне

3.Аутори пет фотографија са највећим бројем лајкова биће награђени са пет викенд аранжмана за двије особе у  хотелу Иберостар Парк у Бијелој

Учесници  који освоје награду неопходно је да приложе и потврду о вакцинацији, издату од стране надлежних здравствених радника.  Проглашење побједничке фотографије биће саопштено у стори објави на званичним профилима друштвених мрежа НТОЦГ, у понедељак, 02.августа.

Национална туристичка организација Црне Горе путем комуникационе кампање на друштвеним мрежама, жели подстаћи грађане да се вакцинишу против вируса ковид 19.

Покажимо одговорност, поштујмо здравствене мјере и вакцинишимо се како би уживали у љету, поручују из НТОЦГ.

Пратиоце на друштвеним мрежама НТОЦГ, осим свакодневних занимљивих садржаја о Црној Гори, у наредном периоду очекује још неколико сличних наградних игара.

Зато позивамо грађане да нас запрате на друштвеним мрежама путем званичних профила НТОЦГ на Инстаграму, Фејсбука и Твитера.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here