Новски ђардини: Зоран Лучић и Вуксан Стаменковић

Туристичка организација Херцег Нови покренула је акцију „Боје и мириси новских ђардина“ која оживљава традицију града и доприноси да Херцег Нови засија још љепшим сјајем.

У Туристичкој организацији задовољни су одзивом, а награде ће бити додијељене у фоајеу Дворане Парк у суботу 04. јуна са почетком у 19 сати. Медијски спонзор акције је РТХН, а наше екипе обишле су неке од учесника. Из ТО су захвалили и спонзорима који су подржали акцију.


Зоран Лучић живи у стамбеној згради али је на тераси направио посебан кутак за уживање. Украсио га је кактусима и различитим сукулентима…

-Кактуси не захтјевају пуно времена да им се посветиш, за разлику од других биљака. Катктуси сукуленти не траже пуно његе. Мени они представљају задовољство, љепоту . Процвјетају и цвијет траје један дан и све што је лијепо кратко траје.На конкурс ТО ХН радо се јавио и Вуксан Стаменковић који је од отварања свог угоститељског објекта прије 8 година, а свјестан атрактивне локације у срцу Херцег Новог, настојао да украсним цвијећем и растињем оплемени простор на степеништу 28.октобра.


-Почели смо са арлом која се налази преко пута објекта и била је у запуштеном стању. Лидија и ја смо кренули лагано у акцију уређивања. Прво је требало уклонити сво жбуње и растиње које није приличило степеништу. Сада имамо и банане које смо пресадили од нашег пријатеља Ђура. Имамо растиње и цвијеће разноликих боја што чини пријатан визуелни изглед. Имамо позитивне коментаре од гостију објекта.

Рубрику „Боје и мириси новских ђардина“ пратите у Новском јутру од 8 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here