Новска листа: Херцег Нови за нас остаје центар свијета и звијезда водиља у свему што радимо

Новскa Листa упутила је саопштење, као реакцију на изборни резултат. У саопштењу је наведено:

Поштовани суграђани,

Хвала вам за деценијску подршку Новској листи у њеној мисији да се бори за љепши, богатији и здравији Херцег Нови. Заједно смо остварили још једну побједу, још један историјски резултат, и граду Херцег Новом донијели мандат у Скупштини Црне Горе.

Са оптимизмом гледамо на вријеме пред нама када ће се коначно чути глас Новљана у државном парламенту, и када ће отпочети реализација кључних пројеката за развој нашег града. Један од највећих и најхитнијих задатака биће нам разријешење проблема Института Игало али и осталих нагомиланих питања која остају заоставштина претходних влада и скупштинских сазива.

Пут до овог историјског тренутка био је дуг и препун препрека и изазова, које смо увијек савладавали лако, јер смо имали подршку вас, наших суграђана. На том путу било је пуно заједничких побједа и радосних тренутака, пуно успјешних иницијатива и завршених пројеката. Ударили смо чврсте темеље аутентичне херцегновске политичке мисли, и данас са радошћу гледамо у наставак нашег заједничког путовања и реализацију великих ствари за наш град.

Вријеме које долази донијеће пуно рада, пуно учења и труда, пуно преговора и битака за наш град. Свјесни смо да неће бити нимало лако, али се као борци и побједници уз подршку грађана Херцег Новог осјећамо спремни да одговоримо на изазов и изборимо се за веће плате, веће пензије, нове инфраструктурне пројекте и бољу будућност свих нас. Херцег Нови за нас остаје центар свијета и звијезда водиља у свему што радимо. Херцег Нови остаје наш град, и наш брод, и тако ће остати док год буде Новске листе. Хвала вам, Новљани.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here