НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ ДИАНА – РАДОСТ ЗА ИГРАЧЕ И ПУБЛИКУ

facebook.com/kscdiano


Новогодишњи концерт КСЦ Диано биће одржан сутра 29. децембра у Дворани Парк. На концерту ће наступити 150 чланова а публика ће видјети два перформанса и 19 кореографија.

Плесни педагог и руководилац Диана Антонија Новоселац, истиче да је ријеч о традиционалном концерту који немају намјеру да прекидају, упркос ограничењима које намеће епидемија. Одржали су концерт и прошле године када је епидемиолошка ситуација била много компликованија:

-Сва културна дешавања у граду нас оплемењују и још су потребнија у овом моменту када нам је све друго некако на измаку. И ове године смо спремили концерт који ће бити одржан уз поштовање мјера. Ми једва чекамо да уживо чујемо аплауз публике и како дише у сали. То нам је прошле године недостајало иако смо са РТХН успјели да реализујемо прошлогодишњи децембарски концерт који је био новогодишњи поклон граду.

Добро осмишљенин перформанси отвориће и затворити Дианов новогодишњи концерт, најавила је Ђуровић Новоселац:

-Између имамо 19 тачака које имају своју тему, графичку позадину, одређену расвјету, костиме. Једна велика екипа је укључена у реализацију нашег концерта и она је све већа и то нас радује.

Почетак концерта је у сриједу у 20 сати у Дворани „Парк“. Уочи новог концерта, екипа РТ Херцег Нови посјетила је КСЦ Диано на проби и открила још једну истину – да су за 16 година они постали како сами кажу породица Диано. Како и зашто сазнајте вечерас у емисији Таласи културе у 20 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here