НОВОГОДИШЊЕ УКРАШАВАЊЕ – НАРЕДНЕ СЕДМИЦЕ

DCIM100MEDIADJI_0024.JPG

Радници сектора јавне расвјете Комунално-стамбеног предузећа од понедјељка , 22 новембра ће почети са актиностима на новогодишњем кићењу града.

Према ријечима директора Комунално – стамбеног предузећа Бориса Сеферовића,  за декорисање града ће употребити  украсе од прошле године, а за набавку нове је предвиђено 10.000 еура:

– Општина ће уложити у набавку нових украса. Град ће бити окићен у уобичајеном руху. Надлежни у Секретаријату за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност ће осмислити како да се искористи и на којим мјестима да се постави или евентуално допуни свјетлосна декорација и фигуре. Поред уобичајених мјеста декорисања у центру, трговима, Игалу, на кружном току у Мељинама,  пажња ће се посветити и украшавању платоа нове гараже поред зграде Општине Херцег Нови. Све што буде везано за украшавања стубова и распореда постављања јавне расвјете  ми ћемо по налогу  Општине  и да реализујемо, казао је Сеферовић.

Као и претходних година, радници Комунално – стамбеног предузећа ће поправити украсе, који су били оштећени  и оспособити их за декорисање  града, са свим расположивим елементима.     

 У Општини ће направити  идејно рјешење украса који ће моћи да се користе, осим за Нову годину и током Празника мимозе.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here