Новогодишња трка у Портоновом

Триатлон клуб Херцег Нови данас у сарадњи са комплексом Портонови организује „Новогодишњу трку Портонови“ за дјецу и одрасле.

Пријаве су завршене ,а како информишу из Триатлон клуба свих 100 слотова за дјечију трку и 100 слотова за трку на пет километара је попуњено. Окупљање дјеце и преузимање стартних бројева је у 15 сати. У 16.00 Старт дјечије трке (по старосним узрастима). Дужине дјечије трке су прилагођене узрастима, а самој трци претходиће и заједничко загријавање са члановима Триатлон клуба Херцег Нови.

Окупљање одраслих је у 17.00 сати, услиједиће загријавање, а старт трке од 5 километара је у 19.00 сати . Најбољима биће додјељење награде. У 20 сати заказан су ди џеј наступи и журка на Портонови марина тргу.

Из Триатлон клуба Херцег Нови истичу да се труде да се активирају у што разноврснијим догађајима. Ове године први пут организују новогодишњу трку која је спој празничне атмосфере и спорта.

-Новогодишњи празници су период када је Портонови већ традиционално окићен великим бројем украса па је ово уједно и јединствена прилика да сви љубитељи трчања, као и они који желе истрчати својих првих 5 km, осјете новогодишње чари кроз ноћно трчање под многобројним свјетлима и уз музичку пратњу на цијелој стази, поручују из Триатлон клуба Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here