Новљанка Ана Кривокапић на списку омладинске фудбалске репрезентације

Фото: архива РТХН

Омладинска женска фудбалска репрезентација Црне Горе наступиће у Пули и Поречу на турниру прелиминарне рунде квалификација за Европско првенство, а на списку селектора Мирка Марића нашла се и Новљанка Ана Кривокапић, бивша фудбалерка Обилића, а сада чланица Младости 2015 из Подгорице.

Турнир је на програму од 4. до 10. октобра.

Омладинску националну селекцију очекује изазовна група, гдје су још и Азербејџан (4. октобра), Хрватска (7. октобра)  и Кипар (10. октобра).

Како је казао селектор Марић, без обзира на ривале у квалификацијама, у Хрватској нас очекују велики изазови. 

– На овај турнир, као и на сваки други, идемо са циљем да одиграмо што боље. Доста тога ће бити познато након првог кола. Играмо са Азербејџаном, па у другом мечу Хрватска, а нако тога и Кипар. На први поглед, Азербејџан и Кипар су екипе са којима бисмо могли да се надмећемо. Са друге стране, не смије нам се догодити да потцијенимо било коју екипу, јер нам се то може лако осветити – истакао је он.

Подсјећамо Ана Кривокапић са још седам фудбалерки, које су на списку за турнир у Хрватској, прошле године у кадетској конкуренцији пласирале су се у Лигу А тадашњег циклуса квалифкација, односно елитну рунду.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here