Новљани представили туристичку понуду у Београду

Представници Туристичких организација Херцег Новог и Београда потписали су јуче Споразум о сарадњи на Међународном сајму туризма у Београду. Директорица Туристичке организације Херцег Нови Миља Виторовић казала је да Споразум представља наставак добре сарадње између два града.

-Нама је тржиште Србије веома важно и драго ми је што политика није утицала на наше односе. Туристи из Србије су у Херцег Новом своји на своме.Томе у прилог говори и чињеница да су и сада најбројнији на Празнику мимозе, а многи од њих имају и своје некретнине и одлучили су се на дужи боравак у нашем граду. Овај Споразум подразумијева и заједнички интегрисање туристичке понуде на далеким тржиштима, казала је Виторовић.

Директорица ТО ХН Миља Виторовић и директор ТОБ Миодраг Поповић

На сајму туризма, на којем Херцег Нови традиционално наступа, ТО је имала самосталан штанд на коме је представљена понуда града.

-Успјели смо да доведемо све представнике привреде и хотелијера који могу да овдје представе своју понуду.То је значајно зато што је Херцег Нови претходних година промијенио изглед и што смо успјели да му вратимо пуни сјај, казала је Виторовић

Херцег Нови, каже она, има добру понуду када су у питању смјештајни капацитети.

-Ту су хотелијери из Игала, Мељина, Кумбора и Каменара., различитих категорија те сада, уз понуду оутдоор планинског туризма у ПП Орјен можемо одговорити на потребе најзахтјевнијих туриста. Сви су они на сајму и то је добра прилика да се могу представити заједно са Туристичком организацијом, казала је Виторовић.

Међународни сајам туризма у Београду један је од највећих туристичких догађаја у југоисточној Европи који је ове године окупио око 400 излагача из 25 земаља.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here