Новљани на  Новогодишњем сајму локалних производа у Никшићу

У Никшићу је јуче отворен 9. Новогодишњи сајам локалних производа на којем учествује преко 200 излагача. Овогодишњи партнер Сајма је Општина Херцег Нови а Општина Никшић је омогућила свим излагачима да бесплатно учествују и обезбиједила штандове, како би сви заинтересовани имали прилику да представе своје производе. Како саопштавају из херцегновске Туристичке организације, на сајму су изложени  пољопривредни производи, сувенири, гастро сувенири и ручни радови.

У организацији ТО Херцег Нови, изложени су орјенски производи. Производе са ознаком 100% ручна израда из заштићеног подручја ПП Орјен, представнице Херцег Новог, Ана и Јелена Косић  испред ДОО ДМП сапун – додир природе, излажу сувенире и гастро-сувенире. На штанду ТОХН своју понуду представља и Винарија Делић.

Сајам је свечано отворио предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић, а говорили су и Мирослав Цимбаљевић, генерални директор Директората за пољопривреду и Иван Отовић, предсједник Скупштине општине Херцег Нови, који је истакао да је Сајам велика прилика да се промовишу локални производи и позвао све грађане да посјете штанд  Туристичке организације Херцег Нови која је скоро потписала Меморандум о сарадњи са ТО Никшић.

Сајам траје до 25. децембра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here