НОВЉАНИ ДОМИНИРАЛИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У РИБОЛОВУ

188
ФОТО: barinfo.me

На државном првенству у риболову штапом са неуређене обале за сениоре, сениорке и јуниоре У16, одржаном јуче у Бару, прво мјесто у категорији сениора освојио је Марко Радосављевић из КСР Игало са 1.125 бодова.

Друго мјесто у категорији сениора припало је Дејану Бељкашу (КСР Делфин) са 920 освојених бодова, док је трећи био Васо Терзић (КСР Бокешка једра) са 890 бодова, саопштено је из Савеза за спортски риболов на мору Црне Горе.

Код сениорки најуспјешнија је била Милијана Матијашевић („Ј. Гракалић“) са 345 бодова, сребрна медаља припала је Елени Вукчевић („Ширун“) са 240, а бронзана Тијани Кекић („Бојана“) са 195 бодова.

Титула државног првака и златна медаља у категорији јуниора У16 припала је Слободану Вучуровићу („Игало“) са 655 бодова, сребрна Дамиру Папрачанину („Рибар“) са 575, а бронзана Владимиру Масловару („Пагар“) са 540 бодова. Одличан технички организатор, као и више пута до сада, био је КСР “Пристан” из Бара.

Такмичење у Бару окпило је 62 такмичара и такмичарке из 14 клубова.

Такмичарска сезона биће наставља већ идуће недеље. У Игалу је на програму други круг државног првенства штапом из барке за јуниор У21, док ће у Бару бити одржан други круг државног првенства у подводном риболову.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here