Нови успјеси новских стонотенисера

Млади стонотенисери екипе „Нови“ били су учесници јаког међународног турнира “Гево Куп“ у Сарајеву . Најмлађи кадет овог клуба деветогодишњи Милан Вучетић у конкуренцији до 11 година освојио је прво мјесто.

У старијој категорији кадета за узраст до 13 година стигао је до четвртфинала што је вриједан успјех јер је то категорија у којој су ривали били старији 3 до 4 године.

Најбољи млади такмичар екипе “Нови”Јакша Кривокапић се такмичио у јуниорској конкуренцији и освојио треће мјесто и бронзану медаљу. Кривокапић се опробао и у сениорској конкуренцији и стигао до четвртфинала.

Дејан Барбарез наступао је у јуниорској и сениорској конкуренцији и пласирао се у финалну групу али није имао шансе да се умијеша у борбу за медаље.

Четврти члан новске експедиције Ален Шукурица се такмичио у категорији кадета и јуниора, али је свој наступ завршио у групној фази надметања.

Млади стонотенисери новског клуба, за пар дана почињу припреме за 25. Новогодишњи турнир у Новом Саду који слови за један од најачих турнира у региону.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here