Нови асфалт у три улице у Баошићима

У Мјесној заједници Баошићи данас би требало да буде завршено асфалтирање двије улице у Норвешком насељу.  Услиједиће и асфалтирање Улице Палих бораца.

Према ријечима предсједника мјесне заједнице Ђура Цвјетковића вриједност радова је око 80 хиљада еура, а цјелокупан износ обезбједила је локална самоуправа.

-У Норвешком насељу почела је санација двије улице. Након завршетка овог посла асфалтирање ће бити настављено у Улици Палих бораца у засеоку Луг. Раније је била другачија пракса и учествовали су грађани у финансирању, али захваљујући доброј комуникацији између Општине и Мјесне заједнице у потпуности је трошкове преузела локална самоуправа, казао је Цвјетновић.

У овој Мјесној заједници наставиће са побољшањем секундарне канализационе мреже.

-Из Друштва за изградњу водоводне и канализационе инфраструктуре изабран је извођач радова за наставак радова секундарне фекалне канализације четири крака у засеоку Горње и Доње Водице, тако да грађани могу да очекују радове на терену у наредном периоду. У Четвртој баошићкој улици очекујемо да добијемо грађевинску дозволу на пројектну документацију како би смо у у тој улици завршили израду секундарне фекалне канализације, казао је Цвјетковић и захвалио мјештанима ове улице које су дали сагласност да кроз њихова приватна имања изради канализација, казао је Цвјетковић.

Подсјетио да је главни пројекат за израду мјесног гробља и капеле, у завршној фази.

 

2 COMMENTS

  1. Kad ce Bajkovina staro naselje, zadnji remont prije 40 godina. Los rad gradskih uprava, mjesne zajednice i svih komplet. Samo grade, kopaju puteve a niko ne popravlja nista. Doce opet izbori pa nek se zamisle kad ne izadje narod jer nas smatraju kao goveda.

  2. Molim da objavite da jucer i danas privatni prevoznici odlažu zemlju i otpada u Đenovicima na divljoj deponiji Dabovica! Em zagadjuju teren em zatrpavaju vodotokove…niko nece da ih zaustavi..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here