Нова година у Тивту дочекана уз хитове Хариса Џиновића

Фото: CG news

На дочеку Нове 2024. на градској риви Пине синоћ је пред хиљадама обожавалаца наступио Харис Џиновић.

Концерт је уз познате хитове славног пјевача, почео у 23 часа и завршио се нешто послије 1 послије поноћи а претходио му је наступ Бојана Делића.

Суграђанкама и суграђанима и гостима из других градова, који су одлучили да Нову годину дочекају у Тивту, честитке је са бине у поноћ упутио предсједник општине Жељко Комненовић и директорица Туристичке организације Нина Лакичевић.

-Драги Тивћани, драги гости, остаје још пар минута од ове старе 2023 године и вријеме је да се поздравимо са њом. Кажу да је добро кад славе завршеци као увод у нове почетке. У сваком случају, желим вам много здравља, среће и љубави а за остало се сами побрините. Живјели и Срећна Нова година!” поручио предсједник Општине Жељко  Комненовић.

Директорица ТО Тиват Нина Лакичевић је пожељела да 2024 година донесе свима добро здравље, да буде срећнија, успјешнија и веселија од претходне.И пјевач Харис Џиновић пожелио је свима успјешну наступајућу годину, пуно здравља, дугог живота и среће у љубави.Вечерас, на репризи дочека, госте на риви Пине забављаће Академија бенд и Ацо Пејовић.Организатори дочека били су Туристичка организација Тиват и Општина Тиват.

ИЗВОР: CG news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here