Никовић упутио извињење припадницима ромске популације

Извињење припадницима ромске популације поводом излагања на редовној сједници Скупштине општине Херцег Нови упутио је одборник Демократа Саво Никовић.

-Упућујем извињење припадницима ромске популације поводом мог излагања на редовној сједници Скупштине општине Херцег Нови. Није ми била  намјера  да их, на било који начин повриједим и  омаловажим. Наиме, моје излагање се односило на рад предузећа Чистоћа, а евидентно је било да је током сезоне улица Михаила Мустура била прљава, те да се због недостатка радне снаге чистила само  једном током цијеле сезоне. Тим поводом сам несмотрено поменуо запослене раднике предузећа Чистоћа. Вама господине Јаха, сугеришем да провјерите да ли је др Саво Никовић у претходном периоду угостио припаднике ромске популације у свом дому, на пићу и ручку, и какав однос имам  према њима, казао је Никовић упућујући још једном искрено извињење.

-Нико нема ништа против било чијег политичког дјеловања, само напомињем да и наша партија је у свом раду, и на локалном и државном нивоу, увијек промовисала и бранила људска и демократска права припадника РЕ популације и да смо увијек имали одличну сарадњу. Не видим разлога да једна несмотрена изјава, буде узрок даљег оптуживања и увреда. Ја сам се због своје изјаве искрено извинуо, поручио је Никовић у извињењу које је упутио путем медија.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here