Незаборавна друга ноћ „Хајп” фестивала

Друго вече фестивала „Хајп“ обиљежили су сјајни наступи клапе Who see, хрватског састава ТБФ и легендарног бенда Бајага и Инструктори. Бројна публика је до касно у ноћ пјевала хитове, Моји су другови”, „Са друге стране јастука”, „Верујем – Не верујем“…

Члан хип хоп дуа Ху си (Who see) Марио Ђорђевић Нојз је казао да наступ у Херцег Новом доноси посебну емоцију и топлину.

-Хајп је одличан фестивал, сигурно ће бити све јачи, вјерујем да ће за пет, шест година бити у рангу са Егзитом. Што се нас тиче, остало је да евентуално завршимо још двије, три пјесме и издамо албум, рекао је Ђорђевић.

Члан ТБФ-а Лука Барбић наводи да је одушевљен публиком и атмосфером у Игалу.

-Послије двије године паузе због корона вируса напокон смо се вратили наступима. Публика на фестивалу је чиста десетка, што би Рамбо Амадеус рекао – као што авион иде на керозин, тако музичари иду на публику. Нас је публика вечерас нахранила енергијом да дамо све од себе, истиче Барбић.

Вечерас је затварање фестивала, а наступају Силенте, Урбан & 4 и Џибони.

Улазнице по промотивној цијени од 15 еура можете купити до 12 часова. Отварање капија парка испод Титове виле је у 19 часова, а почетак концерата у 20:30.

Док трају концерти саобраћај за сва моторна возила у улици Сава Илића у Игалу, на потезу од раскрснице са Рибарском улицом (Титова вила), до раскрснице са улицом Јанка Бека (хотел Палмон Беј) биће забрањен од 19:00 до 02:00 сата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here