Навијачи Партизана из Црне Горе подржавају иницијативу за смјену управе клуба

Навијачи Партизана из неколико црногорских градова упутили су медијима саопштење за јавност у којем дају подршку иницијативи бивших играча за смјену Управе клуба. Саопштење преносимо интегрално:

-Навијачи Партизана из Херцег  Новог, Котора,  Будве, Тивта, Бара, Подгорице, Берана, и Пљеваља подржавају иницијативу бивших играча Партизана којом се тражи смјена Управе, Скупштине и свих функционери у клубу. Разлози за темељне персоналне промјене су на жалост јасне. Клуб се налази у тешкој организационој, финансијској и свакој другој кризи. Кривци за то су људи који последњих десетак година воде клуб. Нема сумње да ће смјена  тих људи и довођење људи који су проверени партизановци, способни бизнисмени који имају искуства у вођењу клуба имати за резултат повратак ФК Партизан на старе стазе славе. Имамо пуно повјерење у предлог бивших асова Партизана да је један од тих људи Сретен Николић. Човјек који је био члан Управе клуба од 1990. до 1999. године у вријеме када је наш вољени клуб био на стазама успјеха у сваком смислу.

Човјек са таквим искуством и знањем, као што је господин Николић може да поведе наш клуб у нове спортске побједе и у финансијски и организациони опоравак. Ту ми, навијачи из Црне Горе немамо дилема и у потпуности подржавамо предлоге наших бивших асова који добро познају Сретена Николића, наводе у саопштењу навијачи ФК Партизан.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here