Највећи породични фестивал у региону отворен на Шкверу   

Фото: Медиа Биро

 Највећи породични фестивал у региону, манифестација Фемили Фан Фест (Family Fun Fest) синоћ је свечано отворена на плажи “Жало”. Занимљивим музичким програмом најављен је фестивал намјењен свим посјетиоцима Херцег Новог, као и његовом становништву, који ће трајати до 6. августа.

Након свечаног отварања бројна публика била је у прилици погледати филм “Енканто” на отвореном биоскопу поред мора.

Након што је, уз симболично одбројавање, заједно са малишанима званично прогласила фестивал отвореним, директорица Туристичке организације Херцег Новог, Миља Виторовић казала је да је сам догађај првенствено јако значајан за омладину Херцег Новог, те су полазници школе глуме “Маска” били у прилици да учествују у самој церемонији отварања.

-Ту су и наши плесачи и дјеца из Музичке школе, и то је веома значајно, јер ђеца увијек раде са доста ентузијазма и заиста смо добили сјајне идеје од њих. Најважније је да радимо срцем, и ово заиста јесте такав фестивал, направљен у жељи да забави како госте, локално становништво тако и родитеље, истакла је она.

Нагласила је да ће се на репертоару наћи веома занимљив филмски програм намјењен за дјецу различитих узраста, али и за одрасле. Kако је казала, богат програм породичног фестивала одржаће се на неколико локација.

– Ту су и музичке вечери, већ сјутра нас чека наступ трибуте бенда “Abba Ring” који ће се одржати на Шкверу, након њих, наступиће и група “Магазин” у парку Бока”, истакла је Виторовић и додала да ће програм Фемили Фан Феста употпунити и двије представе за дјецу, књижевне вечери, маскембали на отвореном и забавне вечери “Покажи шта знаш” које су такође намјењене за дјецу.

Раздрагани малишани уживали су са својим родитељима у забави на Шкверу, а за млађану Емилију из Београда, посјетитељку поменутог фестивала, гледање филма на отвореном представља ужитак за памћење.

Туриста из Босне, који већ преко 15 година љетује у Херцег Новом казао је да програм фестивала обећава, те да му се сами чин отварања јако допао.

-Редовни смо гости Херцег Новог задњих 15 година, и заста уживамо вечерас овдје, поручио је он.

Извор: Медиа Биро

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here