НАГРАЂЕН НОВСКИ ВАТРОГАСАЦ ВЛАДИМИР ПЕЈОВИЋ ПОВОДОМ ДАНА ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ

Обиљежавајући Први март као Међународни дан цивилне заштите  представници херцегновске Службе заштите и спасавања су  присуствовали  свечаности додјеле награда у Директорату заштите и спасавања МУП-а Црне Горе у Подгорици. Награда за допринос раду Службе заштите и спасавања  уручена  је херцегновском  ватрогасцу-спасиоцу Владимиру Пејовићу.

Државни секретар у Министарству унутрашњих послова, Зоран Миљанић и в.д. генералног директора за заштиту и спашавање у МУП-у, Миодраг Бешовић уручили су награде најбољим црногорским ватрогасцима: једну плакету, десет захвалница и пет новчаних награда.

Фото:МУП ЦГ

 Владимир Пејовић за РТХН каже да је ово награда припада свим колегама Службе заштите и спасавања општине Херцег Нови:

– Да није тима, ништа од тога не би било. Ми смо један тим који дјелује под мотом „Један за све – сви за једног!“. Укупно нас петорица добило је новчану награду по 500 еура и плакету за допринос раду Служби заштите и спасавања, објашњава он.    

 Награда Владимиру пуно значи.

– Симболично је да сам почео да радим тачно на данашњи дан,  прије 23 године. Имам мотивацију да помогнем млађим колегама да их едукујем, научим спасилачким вјештинама.Трудимо се да будемо још успјешнији и бољи. Служба заштите и спасавања ме је  предложила а на републичком нивоу су  из Херцег Новог изабрали мене, прича Пејовић.

Свечаности у Директорату МУП-а у Подгорици присуствовао је и командир херцегновске Службе заштите и спасавања Златко Ћировић.     

Колектив РТХН честита Владимиру, као и свим његовим колегама из Службе заштите и спасавања Херцег Нови, иза којих стоји велики рад, прегалаштво и свестрани приступ у свим акцидентним и ванредним ситуацијама, што су тимски показали безброј пута.            

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here