Награда Привредне коморе хотелској групацији вјетар у леђа у изазовним временима

Хотел "Casa del Mare" у Каменарима

Награда хотелској групацији „Casa del Mare“ за власника Николу Милића и његов тим је била изненађење, али и признање да су успјешно пребродили кризу, која је највише погодила туристичку привреду.

Престижна награда Привредне коморе за унапређење менаџмента, по ријечима Милића, долази у правом моменту:

 – Ова вијест је и нас пријатно изненадила, јер дефинитивно за мене и моју компанију долази у правом моменту, с обзиром да смо свјесни отежане ситуације пословања у претходном периоду. Поготово, ми је драго јер је награда дошла у сектор туризма, који је и највише био погођен пандемијом.

У овако изазовним временима, ова награда је и вјетар у леђа мени и „Casa del Mare“ групацији и свим људима, који су дио нашег тима, оцијенио је Милић.  

Истиче да су 2020. и 2021. година биле тешке и врло комплексне, границе су биле затворене и у тим временима је било изазовно вући праве потезе, који су се одразили касније:

– Ужи тим људи у фирми и ја доста смо се трудили да повлачимо најисправније потезе са којима не би угрозили пословање и финансијски опстанак компаније, а са друге стране и да задржимо људе, што је био велики изазов у нашој индустрији.

Радимо са дивним људима који су стално запослени код нас. Успјели смо да направимо договоре, на начин да будемо одрживи и да с финансијске стране што мање осјетимо минусно пословање у тим временима, а с друге стране да останемо сви на окупи, да заједно радимо и планирамо. Покретањем туризма енергичније смо кренули у оно што се већ сада дешава, оцијенио је Милић.  

Он истиче да је укупан утисак потсезоне добар, вјерује да ће до средине октобра радити већина малих хотела из групације „Casa del Mare“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here