Национални авио-превозник уводи додатне летове за Праг, Братиславу и Брно  

Фото: Фб Аir Montenegro

Аир Монтенегро ( Air Montenegro) почео је са продајом карата за летове ка Прагу, Братислави и Брну.

Летови из Тивта ка Прагу одвијаће се од маја наредне године и то четири пута седмично, два пута више у односу на ову годину, док ће први летови на новим релацијама из Тивта ка Брну и из Подгорице ка Братислави почети од јуна 2023. године, саопштено је из ове компаније.

Kако је саопштено из компаније Аир Монтенегро, у току је интензивна припрема наредне сезоне и успостављање старих и нових дестинација ка којима ће саобраћати.

– Зимски период користимо како бисмо на вријеме припремили наредну сезону, која ће, сигурни смо бити још успјешнија од овогодишње. Планирамо ширење флоте и поновно покретање летова ка дестинацијама, које су се у 2022.години показале као врло атрактивне за туристе, који долазе у нашу земљу. Такође, у току су финалне припреме за отварање линија ка новим градовима, а посебан потенцијал видимо у чешком тржишту одакле постоји велика заинтересованост путника. Од наредне године летјећемо за Праг и Брно, а због велике потражње планирамо да повећамо број летова који ће се одвијати све до октобра. У овом тренутку биљежимо велико интересовање и словачких туриста,  који ће имати директне летове ка Подгорици из Братиславе, наводе из Аир Монтенегра.

Kако додају, повезивање са овим дестинацијама допринијеће и продужењу туристичке сезоне, те промоцији Црне Горе као цјелогодишње дестинације.

Подсјетимо, национални авио-превозник је у 2022. години летио ка 16 различитих градова међу којима су Париз, Нант, Лион, Цирих, Франкфурт, Kопенхаген, Љубљана, Београд, Праг, Бања Лука, Истанбул, Тел Авив, Kатовице, Јереван, Kаиро…

 Аир Монтенегро од сљедеће године планира и увођење нових дестинација.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here