На Солила стигао Бошко Гузина, отишло седам играча   

За понедeљак 23. јануар на стадиону „Солила“ стучни штаб на челу са тренером Петром Гушићем и његовим помоћником Михаилом Вујачићем, који је новалија на клупи у редовима херцегновског друголигаша, заказао је почетак припрема ФK „Игало“. Ријеч је о другом дијелу такмичарске сезоне у Другој лиги, чији је старт заказан за 5. март.

У прољетном дијелу првенства ФK Игало биће знатно у другачијем саставу од оног који је у јесењем дијелу сезоне освојио 23 бода и који тренутно заузима шесту позицију на табели Друге лиге која броји 10 екипа.

У јануарском прелазном року „Солила“су напустили: Елдин Бећић (голман), Милош Перовић, Бобан Ђорђевић, Лука Булатовић, Лука Живковић, Василије Ђедовић и Kристијан Шкреља.

Из Управе фудбалског клуба „Игало“ саопштавају да је у њихове редове стигао нападач Бошко Гузина (27) који је јесенас носио дрес ФK“ Морнар“ Бар. Гузина је раније играо за Бокељ, Рад, Жарково, Бежанију, Телеоптик и Лукавец.

У саопштењу стоји да Управа клуба преговара са још два прволигашка играча и са једним интернационалцем али њихова имена још не саопштавају. До почетка првенства биће одиграно више утакмица док из Управе клуба засад не говоре о томе да ли ће у фебруару бити традиционалног 40. фудбалског турнира Мимозе, који је најстарији фудбалски турнир у зимском периоду на просторима бивше Југославије и  одржава се од 1973. године.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here