На Мимоза тениском турниру дружење у првом плану

Фото: Вук Илић

Након три дана такмичења на тениским теренима на Топлој данас је завршен седми турнир Мимозе за ветеране у дубловима у организацији ТК Херцег Нови. На турниру је учествовало 70 такмичара из Црне Горе и региона. Како су нагласили учесници, дружење у Херцег Новом било у првом, а резултати у другом плану.

У дубловима до 95 година (сабирају се године оба учесника) побједници су Влада Субашић (Панчево) и Веско Савић (Београд), друго мјесто и сребрну медаљу освојили су Уљаковић и Галић (Сплит). У категорији +95 прво мјесто је припало пару Драгићевић /Марић (Добој), друго мјесто пару Ковал/Ослекси (Украјина)

У утјешној групи у категорији +95 прво мјесто припало је дублу  Ракочевић /Кашћелан из Котора, друго мјесто освојили су Цама/Ефендић из Сарајева.

У женском  дублу побједник је пар Стојановић/Башић из Дубровника док је друго мјесто припало пару Вокић/Ковачевић. У микс дублу побједници су пар Субашић/Палфи док је пар Вокић /Ковачевић из Приједора био други.

Пехаре су најуспјешним уручили представник општине Ђорђе Арнаут и директор  турнира, предсједник ТК Херцег Нови Илија Пеулић

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here