Младост друга, Јадран трећи на Купу Црне Горе до 11 година

У Будви је протеклог викенда одржан први од два планирана турнира Купа Црне Горе за ватерполисте рођене 2013. године и млађе. На турниру су учествовале двије новске екипе, Младост Бијела и Јадран.

Младост је освојила друго мјесто. Побиједила је Будву 9:2 и Акватик Верде 7:6, и Јадран 6:5, а  поражени су од Приморца 10:7 и од Будућности 6:5. За екипу Младости играли су: Богдан Трипковић, Павле и Никола Симовић, Нађа Трипковић, Филип Бошковић, Кађа Лутовац, Василије Вујошевић, Стефан Симоновић  Стефан Вујачић, Јован Јанда, Вук Кривокапић, Лука Боснић, Јован Летић, Стјепан Серов, Александар Стипић, Андреј Стипић, Дамјан Шеровић, Никола Ковачевић, Виктор Ђеклић, Петар Шабановић и Немања Радовић. Тренери Мило Желалић и Горан Кривокапић.

Екипа Јадрана постигла је треће мјесто. Јадран је играо у саставу: Максим Косић, Филип Ђуричић, Максим Влаовић, Борис Мрачевић, Павле Живаљевић, Урош Марковић, Виктор Коњевић, Павле Крговић, Петар Његовац, Максим Никезић, Андрија Преочанин, Павле Андрић, Никола Томашевић, Јакша Самарџић, Василије Сатара. Тренери Крсто Симовић и Зоран Ивановски.

Екипа Приморца освојила је прво мјесто. Младост и Јадран имају једнак број бодова али екипа из Бијеле има бољи међусобни скор.

Други турнир Купа на програму је од 9. до 11. августа у Котору.

1 COMMENT

  1. MLADOST BIJELA.. A NE SAMO MLADOST. UVIJEK STE IMALI KOMPLEKSE..Isto kao sto je juce bila sjednica u Podgorici da se renovira fudbalski stadion u Bijeloj.Pa se neko pametan iz Igala nasao u tom trenutku da podnese zahtijev sa smijenjivanje Dejana Savicevica.Uvijek sramni Iz Herceg Novoga pogotovo ljudi i trenera iz Jadrana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here