МЈУЗИКЛ „САН О БОКИ“ ЈОШ ЈЕДНОМ ПОТВРДИО КВАЛИТЕТ

Топла херцегновска, носталгична прича коју носи мјузикл „Сан о Боки“ никога у публици не остваља равнодушним, видјело се у Дворани Парк, гдје је синоћ трећи пут приказан.

Како је за РТХН казао један од протагониста, глумац Милош Пејовић, представа је прилично позитивна и оптимистична, а паузом између премијере, која је уприличена 25. октобра, ансамбл није изгубио на квалитету.

– Мислим да смо поново одиграли једну добру представу, која ће, надам се, имати још играња ове сезоне и на љето – наводи он.

На квалитет представе умногоме утичу љубав и ентузијазам ансамбла, у којем су музичари, плесачи, професионални и глумци аматери.

– Рекао сам им да заиста може да им на постигнутом позавиди и неки велики, професионални ансамбл што се тиче посвећености и воље за радом. Наравно и Петар Пејаковић је то својом диригентском палицом јако добро управљао – казао је Пејовић.

Он је похвалио изузетно добру сарадњу свих који су укључени у овај пројекат, јер су припреме прошле без икаквих несугласица и менталног напора.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here