Мјесни одбор НСД основан и у Херцег Новом

Поводом оснивања мјесног одбора НСД, из ове странке обратили су се саопштењем.

Након Зеленике и Игала, мјесни одбор Нове српске демократије формиран је и у Херцег Новом. Поред чланова мјесног одбора, првом састанку у Херцег Новом, присуствовали су предсједник ОО НСД Божо Укропина и функционери Василије Ћуковић и Иван Отовић.

За предсједницу је једногласно изабрана Тања Стаменковић. Чланови мјесног одбора Херцег Нови су: Василије Ћуковић, Миодраг Мајдов, Љубомир Лаловић, Бранко Церовић, Ненад Ђорђевић, Анђела Лакићевић, Бојана Вуковић, Милош Булатовић, Александар Бојовић, Ђуро Мишковић и новоизабрана предсједница Тања Стаменковић.

Она се захвалила члановима одбора на указаном повјерењу, са жељом да допринесе раду ОО НСД-а тако што ће на мјесном нивоу формулисати циљеве. Као инжињер прехрамбене технологије, радила је као координатор на изради локалног еколошког акционог плана за општину Херцег Нов. Имала је прилику да ради на пројектима  истраживања воде, водних ресурса, еколошког загађења, земљишта, отпадних вода, тако да у перспективи сматра да би са својим знањем и искуством може додатно оснажити локалну  заједницу и допринијети раду НСД.

У наредном периоду, НСД поред оснивања још мјесних одбора, планира читав низ активности које ће бити усмјерена ка ближем представљању програмских циљева како на локалном тако и на државном нивоу, наводи се у саопштењу НСД.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here