Мимоза куп: ФК „Игало“ у полуфиналу

У завршној утакмици групе “А”, фудбалери „Игала 1929“ заслужено су савладали екипу „Златибора“ убједљивим резултатом 3:0. Квалитетном игром од самог старта меча изабраници Сретена Аврамовића су дошли до важне побједе и тиме обезбједили полуфинални сусрет који ће се одиграти за два дана.

У 34. минуту Игаљани су дошли до предности, а упорност брзоногог Петра Ђурковића се исплатила. До краја је пратио акцију и ефектним поготком “матирао” чувара мреже гостију.

Имали су и гости у пар наврата ситуацију да стигну до поготка преко искусног нападача Луке Јованића, али на правом мјесту био је стандардни чувар мреже „Игала 1929“, Шабан Колић.

У другом полувремену екипа „Игала“ је кренула офанзивно уласком Синише Станисавића и Јована Поповића.

Сјајна акција исплатила се у 61. минуту, када је талентовани Бошко Боровница додао пас према Јовану Поповићу, који је сјајно пронашао нападача „Игала 1929“, Синишу Станисавића који је повећао предност.

У 83. минуту нова акција домаћих фудбалера. Овог пута је сјајно центрирао брзоноги Стефан Дајевић, а сјајни Бошко Дујовић ефектно погодио за коначних ФК „Игало 1929“ – ФК „Златибор“ 3:0.

Из групе “А” полуфиналне сусрете обезбједили су ФК „Игало 1929“ и ФК „Беране“, док је на трећем мјесту ФК „Златибор“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here