Микулићеви пулени из Kотора освојили 13 медаља у Бијелом Пољу 

Слађан Микулић, тренер карате клуба Бијела  у жељи и циљу афирмације карате спорта у Боки поред матичног клуба „Бијела“, формирао је екипе “Темпо „ у Игалу и „Котор“. Својим радом и резултатима добио је повјерење Карате Савеза Црне Горе да води кадетску репрезентацију, а  пружа велику помоћ и Воју Дуловићу познатом тренеру из Рисна да се поново  такмичари из овог града врате на старе стазе успјеха.

Минулог викенда Микулићеви пулени из екипе Котора   били су   врло успјешни  на турниру „Трофеј Бијелог Поља“ гдје је у конкуренцији 222 такмичара из земље и региона КК „Котор“ освојио 13 медаља 4 златне 3 сребрне и 6 бронзаних одличја.

Прваци из Бијелог Поља за  клуб из Котора су: Еди Шкријељ у категорији до 37 kg за узраст до 12 година, Павле Кашћелан у категорији до 30 kg за узраст до 10 година, Алекса Бјелановић за узраст до 9 година у категорији до 35 kg и Алекса Бранковић за 8 година у категорији до 40 kg. Борис Бубања за узраст од 8 и 9 година у категорији до 30 kg два пута био је други.

Трећа мјеста и бронзане медаље освојили су: Павле Кашћелан за узраст до 11 година у категорији до 30 kg, Алекса Бјелановић узраст до 10 година категорија до 35 kg, Миа Кривокапић узраст до 9 година у двије категорије до 30 kg за 9 и 10 година такође у двије категорије за узраст до 8 и 9 година медаље су  припале Нађи Чавор у категорији до 30 kg.

У овој колекцији медаља младих каратиста из Боке  треба истаћи резултат на овом турниру Искре Гуљајевић  из карате клуба „Рисан“ која је као дебитант освојила треће мјесто и бронзану медаљу.

Наредног викенда карате репрезентација Црне Горе  за пионире и наде учествује на Балканском првенству  у саставу репрезентације су и више млади каратисти из Боке.

Каратисти тренера Слађана Микулића  наредног викенда учествују на турнирима у Бугојну и Сплиту.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here