Марина у комплексу Лазуре пуна током цијеле године

Лазуре Хотел & Марина

Да је Бока препозната као незаобилазна станица на наутичким мапама, потврђује из године у годину, све већи број посјета у Марини комплекса Лазуре у Мељинама.

За добру попуну Марине, не само у сезону него и током цијеле године, важна је присутност на тржишту наутичког туризма, оцјењује за РТХН директор Марине Звонимир Томић:

Звонимир Томић

– Присутност на тржишту је чаробна формула за одличну попуњеност током цијеле године, што је израз наше преданости према свакоме госту. Марина Лазуре броји 156 везова. Највећи брод који може упловити је дужине од 35 метара. Имамо све потребне услове и тим људи који ради у три смјене, 24 сата. Бринемо се о гостима и о инфраструктури, што је тајна нашег успјеха, навео је Томић.

Томић сматра да је предност што је маринама у Боки на услузи ремонтни центар за бродове у Бијелој:

– Уско сарађујемо и са марином Зеленика и наутичким центром Навар (Navar Yacht Services). Сви наши гости, наутичари су задовољни и велика већина њих користе Боку, као својесврсан сервисни центар. Велика је навала код нас. Цијела Бока и ми задњих година растемо у потражњи. Марина да је дупло већа него што је сада, опет би се напунила, што свједочи да су страни гости препознали Боку као наутичку дестинацију. Сваке године, све више наутичара долази код нас и испуњена је до посљедњег мјеста. Ријеч је гостима који воле море, воле природу, зато долазе на оваква мјеста, која су незагађена. По мени су екологија и одрживи развој веома важни и требало би ићи сви, ка том циљу, указује Томић.

Марина у комплексу Лазуре је примјер, како наутичке дестинације, могу да буду привлачне гостима током цијеле године.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here