Мамула: Дани отворених врата за радне позиције

Foto: Mamula Island, Mark Antoni Foks (Mark Anthony Fox)

Хотел Мамула Ајланд (Mamula island), надомак Херцег Новог, недавно је завршио серију организованих посјета овом хотелу-острву за велики број посјетилаца из Боке Которске и других дјелова земље, а сада је у улози домаћина три догађаја под називом Дани отворених врата, у различитим градовима Црне Горе, у намјери да прошири свој тим професионалаца.

Међународно позната компанија запошљава локалне кандидате у сектору хотелијерства и на црногорско тржиште доноси пословну праксу свјетске класе, уз јединствено угоститељско искуство.

Дани отворених врата Мамула Исланд биће одржани у три града, према сљедећем распореду:

– Дани отворених врата у Херцег Новом – петак, 9. децембра, 10.00 – 18.00 сати, Градска кафана

– Отворени дани у Никшићу – уторак, 13. децембра, 10.00 – 18.00 часова, Хотел Оногошт

– Дани отворених врата у Подгорици – сриједа, 14. децембра, 10.00 – 18.00 сати, Хотел Подгорица.

Домаћини догађаја позивају све заинтересоване кандидате да посјете Дане отворених врата у Херцег Новом, Никшићу и Подгорици.

-Радујемо се прилици да упознамо људе из различитих локалних заједница широм земље и да им представимо наш јединствени концепт угоститељства који ће бити новина у туристичкој понуди Црне Горе. Мамула Исланд жели да створи топло окружење добродошлице и да оформи тим професионалаца који ће персонализовано искуство хотелијерства довести на потпуно нови ниво. Подржаћемо развој капацитета локалног особља отварањем нових радних мјеста у нашем хотелу са пет звјездица и понудом сарадње са локалним добављачима. Тренутно тражимо различите профиле кандидата и подстичемо људе да дођу и лично нас упознају, сазнају више детаља о концепту хотела , схвате нашу визију и осјете дјелић наше страсти”, каже Марија Кркић, ХР менаџер Мамула Исланд.

Mark Antoni Foks (Mark Anthony Fox)

У овом комплексу желе да запосле људе са искуством рада у угоститељству и хотелијерству луксузне категорије, као и кандидате за почетне позиције или запослене који су вољни да промијене каријеру а не посједују досадашње искуство рада у угоститељској индустрији. Будући запослени хотела имаће прилику да раде у инклузивном радном окружењу и развијају своје вјештине на бројним позицијама различитих нивоа, у различитим секторима угоститељства, те да граде своју каријеру у свјетски познатој компанији која поштује највише међународне стандарде пословања.

-Искрено смо узбуђени што смо ушли у завршну фазу стварања јединственог хотела-острва који је рестауриран и преуређен како би унио нови живот на острво Ластавица и у тврђаву Мамула, који већ скоро два вијека представљају обиљежје Бококоторског залива. Отворићемо ново поглавље приче о Мамули, кроз прихватање њене историје и стварање нове будућности локалне заједнице коју ћемо досљедно подржавати у годинама које долазе. Жеља нам је да и локална заједница постане дио ове нове приче о острву Мамула и стога позивамо Бокеље да нам се придруже како бисмо заједно удахнули нови живот овом мјесту које нам је свима у срцу, закључила је Марија Кркић.

Mark Antoni Foks (Mark Anthony Fox)

Хотел у предстојећој сезони нуди послове у секторима храна и пиће, за радна мјеста кувара, кухињских помоћника, конобара, бармена; односи са гостима, за радна мјеста рецепционера и портира; те у секторима одржавања, спа и велнес, набавка, домаћинство итд. Искуство у туризму и угоститељству је добродошло, као и основно познавање енглеског језика.

Током Дана отворених врата, сви кандидати ће моћи да се упознају са стручњацима који су већ запослени у хотелу, те ће имати прилику да сазнају више детаља о могућностима да постану чланови овог тима.

Хотел је недавно представљен локалној заједници, кроз низ организованих посјета и обилазака за локално становништво, истакнуте јавне раднике, медије и друге различите заинтересоване групе, који су одржани током септембра и октобра, а изазвали су велику пажњу и привукли око 7000 посјетилаца. У сљедећих неколико мјесеци настављају се завршни радови на изградњи. Отварање хотела у пуном капацитету предвиђено је у прољеће 2023. године.

Хотел је настао на мјесту тврђаве из 19. вијека која је темељно рестаурирана и претворена у бутик хотел & спа са пет звјездица, који располаже са 32 собе и апартмана, холистичким спа центром, плажом, базенима, ресторанима и баровима. Хотел-острво се налази у близини Херцег Новог, на улазу у Боку Которску која је дио Свјетске баштине УНЕСКО.

ПР ТЕКСТ

Foto: Mamula Island, Mark Antoni Foks (Mark Anthony Fox)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here