Јесен 2022: Сервисне информације

Промјенљиво до потпуно облачно, повремено киша, на приморју понегдје пљускови и грмљавина. На крајњем сјеверу и сјевероистоку земље углавном суво вријеме. Вјетар слаб до умјерен, у сјеверним предјелима и на приморју, повремено умјерен до појачан, јужних смјерова. Јутарња температура ваздуха од 2 до 12, највиша дневна од 6 до 16 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи од 7:00 до 16:00 сати струју неће имати Тијесни канац и насеље Кулиновићи у Мојдежу, а од 8:00 до 14:00 сати Модра Плоча на Челима.

АЕРОДРОМ ТИВАТ
Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд; „Аир Монтенегро“ у 8:00 сати, а „Аир Сербиа“ у 11:50 и у 15:20. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 10:55.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Јутрос су у наш град стигли Лазаро из Бања Луке, Божур из Београда, Транс југ из Београда и Божур са Пала. У 7:00 сати је кренуо „Озлем “ за Београд, у 8:35 ће „Лалатовић“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње. Очекују доласке из Ниша, Крагујевца, Суботице и Београда.

АМЦГ
Саобраћај се обавља по мокрим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима у земљи. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима је 6 особе задобило лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here