Мали оглас: Сједница Института рачуновођа и ревизора Црне Горе сутра у Херцег Новом

У циљу унапређења рада Института рачуновођа и ревизора Црне Горе и остваривања што квалитетније сарадње са члановима Института и подизања нивоа рачуноводствене професије у Црној Гори, обавјештавамо Вас да ће стручна служба Института РРЦГ у сриједу 20.09.2023. године са почетком у 11.00 часова у Херцег Новом, у сали Општине организовати сјединицу са члановима и сарадницима Института рачуновођа и ревизора на којима ће се разматрати анализа рада Института РРЦГ и степен сарадње са својим члановима.

За наведене сједнице је предвиђено да се одвијају кроз следеће сегменте:

Радни дио, односно одговори на  питања из области рачуноводства, ревизије, пореских прописа и друге  области везаних за рад рачуновођа. Уколико имате питања за које је неопходна претходна припрема у давању одговора, молимо вас да иста пошаљете на нашу мејл адресу irrcg@irrcg.co.me.

Формални дио, који би се односио на предлагање начина остваривања квалитетније комуникације стручне службе Института РРЦГ и чланова,

Свечани дио, у којем би истакнутим и заслужним појединцима уручили признања  за допринос на унапређењу и афирмацији рачуноводства и ревизије у Црној Гори.

Позивамо све наше чланове из Херцег Новог да присуствују наведеним сједницама и да кроз активно учешће допринесу остваривању боље комуникације са Институтом РРЦГ.

Учешће је слободно и за остала лица која искажу интересовање.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here