„МАЛИ ЦИРKУС“ У ЦЕНТРУ ГРАДА НА РАДОСТ ДЈЕЦЕ И РОДИТЕЉА

Трг Николе Ђурковића био је данас мјесто окупљања великог броја најмлађих суграђана, који су учествовали у четвртом сегменту програма „Дјечје маштовите феште“ Туристичке организације Херцег Нови.

Овога пута циљ је био да се малишани осјете као учесници малог циркуса, објаснила је Љубица Васиљевић из Туристичке организације Херцег Нови.

-Упркос лошој прогнози, и данас се окупио велики број малишана и, срећом, вријеме нам је ипак било наклоњено. Дјецу забављају аниматори – кловн који ради представу, имамо маскоте Микија и Мини Маус, организовали смо цртање по лицу за дјецу, затим разне игре попут „шлагирања“, „ухвати балон од сапунице“, као и караоке за све малишане који воле да пјевају. Задовољни смо одзивом и дјеце и родитеља, сви имају само ријечи хвале и позитивне коментаре, и трудићемо се да и у наредном периоду радимо сличне манифестације, поручила је Васиљевић.

Сваки учесник програма, сходно својим интересовањима, нашао је нешто за себе, а били су расположени и да своје утиске подијеле са нама.

Александра и Анђела Бијелић кажу да је све било супер, највише им се свидјело цртање по лицу, и радо ће учествовати и у наредним сличним програмима. Данијел, чије је лице осликано мрежом његовог омиљеног јунака – Спајдермена, дошао је са татом, тетком, братом и сестрама, а највише му се допао кловн Мики, који је правио разне облике од балона. Свиђа му се и што сва дјеца могу да се „претворе“ у оно што воле, да једу кокице и шећерну вуну и да се играју.

За програм насловљен „Мој мали циркус“ све похвале има и Данка Вујадин, која је на тргу уживала са ћерком.

-Веома је битно је да се дјеца што више друже напољу, колико то вријеме дозвољава, а ово је идеална прилика за то. Све је супер, али је најљепше играње и дружење дјеце.

Осим аниматора из Херцег Новог, дјецу је својом појавом, геговима и шалама забављао и кловн Мики из Даниловграда.

-Раније сам већ изводио нешто од овог програма, али углавном га прилагођавам на лицу мјеста, када видим каква је пубклика и шта они желе, колико су добри и колико слушају. Некада се програм чак и не може извести, али дјеца су данас била заиста фина и добра, и могао се лијепо одрадити програм са њима. У Подгорици ме већ доста знају, први пут сам у Херцег Новом и волио бих да чешће долазим јер су овдје дјеца стварно феноменална, поручио је кловн Мики.

Новски трг је на трен личио на прави мали циркус,а и родитељи и малишани сматрају да би оваквих догађаја требало да буде што више.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here