Љето 2024: Сервисне информације

У јужним предјелима сунчано уз слаб до умјерен развој дневне облачности. На сјеверу, промјенљиво облачно са сунчаним периодима, ујутру по котлинама могућа магла или повећана ниска облачност, а послијеподне понегдје слаба киша. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, послијеподне и током ноћи понегдје умјерен до појачан сјеверних смјерова. Највиша дневна температуре ваздуха од 21-32 степена.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Саобраћај ће данас бити привремено забрањен за сва возила у периоду од 16 часова до поноћи у улици Прве бокешке бригаде, на потезу од зграде старог Дома здравља до магистралног пута. Рјешење о измјени режима саобраћаја донијето је ради несметаног и безбједног одвијања фестивала “Гет лост” на Канли кули.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас летови ка Београду, Тел Авиву, Бакуу, Краљеву, Берлину, Бриселу, Стокхолму, Истанбулу, Манчестеру, Лондону , Дубаиу, Варшави, Копенхагену….

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Довољно је полазака ка земљама региона, а карту је потребно резервисати пар дана раније.Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100, или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АМСЦГ
Саобраћај се обавља несметано. Дуж клисура и усјека могућа појава ситнијих одрона. Возачима савјетујемо да возе опрезно и у складу са правилима саобраћаја. Застоји и ограничења су на путевима гдје се изводе радови. На  аутопуту се саобраћа без измјена у режиму саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18  саобраћајних незгода  у којима је 1 особа задобила лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here