Љето 2024: Сервисне информације

Промјенљиво облачно и нестабилно, повремено киша пљускови и грмљавина и свјежије. Локално су могуће и временске непогоде нарочито у југозападним и западним предјелима. Вјетар умјерен јужни, пролазно могуће појачан и јак сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха од 20 до 29 степени. Температура мора 26 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Аутобуси градског саобраћаја неће стајати на аутобуским станицама у близини прве и друге фазе Института „Др Симо Милошевић“ због радова на атмосферској канализацији до 28. jуна. У овом периоду аутобуси ће саобраћати Јадранском магистралом ка улици Пете црногорске бригаде и наставити улицом Сава Илића. Из компаније Блу лајн ће поставити обавјештење на станицама, а од суботе ће бити нормализован саобраћај за аутобусе на овој дионици.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Довољно је полазака ка земљама региона, а карту је потребно резервисати пар дана раније.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома касни долазак из Штокхолма који је планиран у 9:05, док је лет из Париза у 9:45 отказан. Касни и лет ка Истанбулу који је планиран у 7:00 сати. Са подгоричког аеродрома нема кашњења.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

АМСЦГ

Саобраћај се одвија по мокрим коловозима. Дуж клисура и усјека могућа је појава ситнијих одрона.Возачима савјетујемо опрезну вожњу у складу са правилима саобраћаја. Застоји и ограничења су на путевима гдје се изводе радови.

Ауто мото савез пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањање мањих кварова и бесплатно шлепање возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here