Љето 2024: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, пријеподне тек понегдје, од средине дана мјестимично киша или пљусак са грмљавином, понегдје се очекују израженији пљускови, а локално су могуће и краткотрајне временске непогоде. Вјетар слаб до умјерен, понегдје краткотрајно појачан, најчешће јужних смјерова. Јутарња температура ваздуха од 12 до 24, највиша дневна од 23 до 34 степена.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи у термину од  7:15 do 08 sati без електричне енергије биће потрошачи у насељима Zelenika, Kumor, Bijela- Bjelska Vala, саопштили су из ЦЕДИС-а.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Саобраћај ће данас бити забрањен од 8 до 19 сати на дијелу локалног пута у Мојдежу, од скретања за Сушћепан према Ратишевини.

Како су саопштили из Секретаријата за комуналне дјелатности, одлука о забрани саобраћаја донијета је ради несметане и безбједне санације пута у Мојдежу.

АЕРОДРОМИ ТИВАТ И ПОДГОРИЦА

Са аеродрома Тиват данас 25 летова. До Београда је планирано шест летова. Први је рализован у  07:30, а наредни летови ка главном граду СРбије су у 11:10, 11:50, 15:20, 17:10 и 18:40. До Истанбула је планирано пет летова, два до Брна и два до Тел Авива.Остали летови су ка Дубаију, Женеви, Хелсинкију, Краљеву, Лондону, Манчестеру, Нишу, Риги, Бечу и Виљнусу. Остали летови су предвиђени

Из Подговрице су најављена 23 лета, а пет је ка Београду. Три лета су предвиђена до Беча, по два лета до Лондона и до Истанбула, а наредни су ка Кракову, Љубљани, Лилу, Измиру, Варшави, Цириху, Братислави, Берлину, Катовицама, Паризу и Тел Авиву.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси „Neo bas“ из Бања Луке, „Ллатовић“ из Модриче, „Феникс“ из Новог Сада, а у току пријеподневна очекују се „Транс југ“ и „Ројал“ из Београда, „Blu lajn“ и „Јадран експрес“ из Суботице, „Jadran lajn“ из Крагујевца, „Fudeks“ из Модриче  и доласке других превозника из Скопља, Јагодине, Бања Луке, Новог Сада, Београда, Ниша, Панчева.. По реду вожње у 7.00 сати је кренуо Озлен ка Београду,  у 8.35 је полазак ка Сарајеву, у 9:30 и у  11.10  ка Дубровнику и 12.15 ка Требињу.

АМСЦГ

Возаче јутрос  очекују повољни услови за вожњу. Фреквенција возила је  умјерена до појачана. Савјетујемо поштовање прописаних ограничења и избјегавање путовање у најтоплијем дијелу дана. На појединим дионицама важи измијењен режим вожње. Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807. Возите опрезно, срећан пут! На црногорским путевима у протекла 24 сата догодило се 10 саобраћајних незгова у којима су  3 особе задобиле   лакше повреде.

ЖЕЛЈЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда 65 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.20. Полазак из Бара за Нови Сад је у 9.00, а за Београд у 19.35.  Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here