Љето 2024: Сервисне информације

У јужним предјелима претежно сунчано, послијеподне и у вечерњим сатима промјенљиво облачно, а понегдје је могућа краткотрајна киша или пљусак са грмљавином, нарочито у континенталним предјелима. На сјеверу више облака и нестабилно, повремено са кишом, пљусковима и грмљавином, чешће у другом дијелу дана. Локално су могуће и краткотрајне временске непогоде. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјенљвог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 23 до 35 степени. Температура мора 26 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Саобраћај ће привремено бити забрањен од 8.00 до 20.00 сати на дијелу локалног пута у Мојдежу, од скретања за Сушћепан према Ратишевини.

Одлука о привременој забрани саобраћаја донијета је ради несметане и безбједне санације локалног пута на поменутој дионици.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 7:30 на главну станицу су стигли Божур са Пала, Гага турс из Чачка, Бочац из Бања Луке, Виена из модриче, Божур из Београда и Монтенегро Путник из Руме. Редом вожње данас стижу Канис из Лесковца, Еуролин и Ниш експрес из Јагодине, Феникс и Ленс из Новог Сада, Транс југ и Роја из Београда, Блу лајн и Јадран експрес из Суботице, Фудекс из Мрчајеваца и Јадран лајн из Крагујевца.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома касне доласци из Тел Авива и Манчестера који су били предвиђени у 8:20 односно 9:15, остали доласци се одвијају по реду летења. Са подгоричког аеродрома нема кашњења.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

АМСЦГ

Возаче очекују повољни услови за вожњу. Фреквенција возила је умјерена до појачана. Савјетујемо поштовање прописаних ограничења и избјегавање путовање у најтоплијем дијелу дана. На појединим дионицама важи измијењен режим вожње.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here