Љето 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано. Током јутра на сјеверу, понегдје по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од 10 до 23, највиша дневна од 24 до 34 степена.

СТРУЈА

Из Црногорског електродистрибутивног система за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње.  У Херцег Нови овога јутра стигли су превозници Семберија транспорт са Сокоца, Требава експрес из Станара, Канис из Лесковца, Мобилитас из Пожаревца, Банбус из Обреновца, Ниш експрес из Јагодине, СТП Дервента из Босанског Брода, Боћац из Бања Луке, Лалатовић травел из Модриче, Ласта из Београда, Феникс из Новог Сада и Блу лајн из Суботице. У наставку јутра очекују се доласци Гага турса из Чачка, Јадран лајна из Крагујевца, Транс југа из Панчева и Београда и Ленса из Београда.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је у 7 кренуо за Београд, Центротранс за Сарајево полази у 8:35, за Дубровник Божур у 9:30, а Јадран експрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. У послијеподневним и вечерњим терминима предвиђени су поласци превозника за градове у Србији и Босни и Херцеговини.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирано је 25 летова, од чега осам за Београд у 8:40, 09:10, 11:50, 12:55, 15:20, 17:10, 18:40, 19:20 и 20, један лет за Ниш, као и летови за Љубљану, Берлин, Истанбул, Хелсинки, Јереван, Шткохолм, Праг, Минхен, Беч, Брно, Женеву, Дубаи, Луксембург, Ригу.

Са подгоричког аеродрома планирано је 29 летова, од тога за главни град Србије четири у 07:30, 08:35, 15:20 и 21, као и летови за Будимпешту, Беч, Меминген, Нант, Истанбул, Варшаву, Гдањск, Париз, Алмати, Катовице, Лион, Атину, Загреб, Братиславу, Краков, Лондон, Милан.

АМСЦГ

Саобраћај се овога јутра одвија по сувим коловозима. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Из АМСЦГ возачима савјетују опрезну вожњу, поштовање свих ограничења и забрана дефинисаних постављеном сигнализацијом.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18  саобраћајних незгода  у којима су двије особе нажалост погинуле, три су задобиле тече, а четири лакше повреде.

Ауто мото савез Црне Горе пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањање мањих кварова и бесплатног шлепања возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020234999 063239987

Прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво, а ми вам желимо срећан пут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here