Љето 2024: Сервинсе информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано. На сјеверу, ујутру, по котлинама могућа магла, током дана промјенљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температуре ваздуха од 24 до 34 степена. Температура мора 25 степени.

Измјена стајања градског аутобуса

Аутобуси градског саобраћаја неће стајати на аутобуским станицама у близини I и II фазе Института „Др Симо Милошевић“ због наставка радова на атмосферској канализацији, у периоду. до 30. јуна. Током суботе и недеље аутобуси ће саобраћати Јадранском магистралом ка улици В црногорске бригаде и наставити улицом Сава Илића. Из Секретаријата за комуналне дјелатности моле грађане за разумијевање и стрпљење до завршетка радова.

Измјена режима саобраћаја

Саобраћај ће данас бити привремено забрањен од 8 до 19 сати на дијелу локалног пута у селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини. Из Секретаријата за комуналне дјелатности саопштавају да је одлука о забрани саобраћаја донијета ради несметаног и безбједног извођења радова на санацији пута у селу Мојдеж.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас летови ка Љубљани, Нису, Берлину, Истанбулу, Хелсинкију, Стокхолму, Минхену, Бечу, Београду, Прагу, Женеви, Дубаију, Луксембургу, Риги. Летови ка Београду су у 11.50, 15.20, 17.10, 18.40 и 20.00 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли „Семберија“ из Соколца, „Босна експрес“ из Добоја, „Тренава“из Танара, „Озлен“ из Лесковца, „Центротранс“ са Пала, „Руле“ из Скопља, „Монте путник“ из Сремске Митровице, „Гага“ из Чачка, „Ник експрес“ из Јагодине, „Дервента“из Босанског брода „Вијена“ из Модриче, „Блу лајн“ из Новог Сада. По реду вожње кренуо је „Озлен“ ка Београду, у 8.35 ће Лалатовић ка Сарајеву, у 9.30 и у 11.10 ка Дубровнику, и у 12. 10 ка Требињу. Очекују доласке из Београда, Бања Луке, Панчева, Књажевца, Суботице, Куманова, Суботице, Новог Сада…

АМСЦГ

Саобраћај умјереног током дана и појачаног интензитета на важнијим путним правцима у земљи. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. У зонама радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе. На  аутопуту се саобраћа без измјена у режиму саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17саобраћајних незгода  у којима су 2 особе задобиле теже, а 5 особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here